Sidor

torsdag 12 juni 2014

Skolavslutning :)

Hej hej, hur var din skolavslutning? Min var bra och rolig. Lite speciell eftersom vår fina klass nu ska splittras till hösten. Men det käns ändå bra men en ny start.

Jag hade på mig en grön/blå klänning med lite "växter" på. Tyvärr bloggar jag från min mobil så jag kan tyvärr inte lägga in några bilder. Men gå in på min Instagram (lakrisal01) och be om att få följa mig så kan ni kolla på lite bilder ifrån allting runt omkring mig. Det finns även en bild på hela klassen <3 p="">Midsommar:
Vad ska ni göra på midsommar?  Jag ska förmodligen åka traktor till en klasskompis tillsammans med min familj och sedan åka till Lund på liten midsommarfirande :) Dagen efter alltså midsommardagen, ska vi åka till farmor och farfar :) Det ska bli jätte kul ;)



  • Hare!

fredag 6 juni 2014

Ledsen för uppehåll :)

Hejsan, nu var det hur länge som helst sedan jag lade upp något här. Jag har inte alls känt mig motiverad och jag har även haft en del andra saker att fixa med :) Men nu känner jag att jag ska tillbaka hit och hoppas att ni som följt mig innan fortsätter att göra det :) Jag kommer fortsätta på samma spår som förut men jag ska försöka att vara mer regelbunden. 
Saker jag har framför mig:

1: Jag ska på ridläger, precis som förra sommarlovet :) Ni som tycker att det var kul att läsa om det kommer att bli nöjda för det kommer att ploppa upp här :) 

2: Jag ska förmodligen till Stockholm, vilket såklart kommer att bli jätte kul. :)

3: Precis som alla andra som går i skolan så ska vi ju ha skolavslutning, jag slutar på tisdag klockan 18:00 nästa vecka :) Bilder kommer upp :) 

Det är så klart inte alls allt som kommer, men det är tre saker som jag definitivt kommer att göra :) Kommentera gärna vad ni vill att jag ska lägga upp/blogga om så  kommer det ett svar ifall det är möjligt :)

Hare! 



.

måndag 13 januari 2014

Karate ^^

Tjo, idag ska  jag på årets första karate träning! Ska bli jätte kul verkligen! 

för övrigt så skulle vi ha tre st tävlingar denna vecka men även dom blev inställda så det är verkligen jätte tråkigt.... Men det bli en extra träning istället och det är ju inte fel. Här kommer en bild för att summera förra året. 


Som ni ser är det ingen "Snö bild" på collaget och det beror på snöbrist, det var ju snö i början av året, men för att symbolisera att det blev snöbrist i slutet och att det faktiskt var en grön jul och ett grönt nyår i nästan hela sverige. 


Ha det gött^^

Snö, naglar och video ^^


Nu börjar det bli hyfsat med snö här i alla fall och för min del så är det helt klart på tiden att det kommer 
lite ^^  Jag gillar verkligen snö och jag är lite ledsen eftersom min skidträning. Men här kommer två bilder från :

 Juvass^^
 Björnrike^^


Här är nya gelé naglar jag gjorde idag. Det kändes ovanligt bra faktiskt!




Här är förresten en video som jag hittade när jag  bläddrade runt mellan gamla bilder för att hitta dom nya som jag hade knäppt! Det blev inte riktigt bra i överföringen men jag tror att ni fattar vad det handlar om i alla fall!

söndag 12 januari 2014

Veckoplanering ~

Hejsan hejsan, Idag har jag varit och tränat fotboll och nu har jag jobbat med en veckoplanering nån timme nu. Jätte roligt, så här kommer den.


Så imorgon skulle jag ha en skidträning men den är inställd... Så tråkigt, jag var verkligen taggad. 
 Ha det bra ^^

fredag 10 januari 2014

Blogg tips, träning.

Hej, idag ska jag åka och träna i Kungsberget, det är slalomträning.


Här kommer ett tips på blogg ifall du vill läsa en spännande blogg med en speciell människa. Tryck på bilden.

Ha det bra ^^

torsdag 9 januari 2014

~ Hiss/Diss

Här kommer en Hiss/Diss som egentligen skulle ha kommit igår, men jag kände inte för det ^^ Annars så började vi i skolan idag och det kändes väl allmänt bra. 


Nu närmar sig våren och jag tycker att dessa "Hoodies" är supersnygga och mycket bättre än en vanlig mjuks tröja som på bilden.


Jag tycker verkligen att det här med "Victorias secret" är överskattat och jag tycker att det är mycket bättre att ta hand om sig själv. Kanske köpa ett bra balsam, eller en bra hudkräm? 


Det är lite samma som med VS, uggs är verkligen överskattat. Det är klart att dem är sköna. Varför skulle dom inte vara det? Men  jag lovar att man lika gärna kan hitta ett par mjuka tofflor för ett mindre pris som är lite mer kreativa och egna. För man behöver ju inte ha samma saker som alla andra?





Det var den Hiss/Dissen så ha det bra så ses vi ^^

onsdag 8 januari 2014

Bilder Jul o.s.v ~


Fixar en hiss/diss till imorgon och tills dess så kan ni kika in det här nedanför.


Jag var och kollade på ett av Sveriges största 
pepparkakshus. Det var jätte snyggt.  




                                             
I julklapp/födelsedagspresent av min kusin fick jag en gellack maskin som man gör
gele naglar med. Så jag gjorde det. Sen så är det en bild på vår fina lilla Justin.
En kväll när vi var på väg till skidträningen så var det någon som smällde raketer.


Sen har vi varit och kollat på bocken i Gävle.



Gott nytt ^-^

Hejsan hejsan. Ledsen för att jag inte uppdaterat men jag har inte haft någon lust att uppdatera. Men nu har jag återfått lusten lite och tänkte börja uppdatera med minst 1-2 inläggningar veckan (eller mer).

Annars hade varit ganska bra och lugnt. Jag och min syster firade jul hos mormor och morfar och sedan firade vi våra födelsedagar hemma 4 dagar i rad.  Jag fick en del fina presenter.

Sedan så började fotbolls träning och jag har träning idag också.

Det kommer upp lite bilder och ev. En hiss eller diss senare, just nu bloggar jag på mobilen och jag har ännu inte lyckats lista ut hur man lägger in bilder här ;)

Syns senare ^-^